Hvis du vil være TFP model

Af og til har jeg nogle idéer eller projekter, hvor jeg bruger tfp modeller.

 

TFP er en forkortelse for Time For Pictures og det betyder ganske enkelt, at der ikke er penge involveret. Betalingen for din tid er en elektronisk kopi af de redigerede billeder der bliver ud af et foto-shoot, og samtidig har jeg ret/lov til at bruge de redigerede billeder på hjemmesider, gallerier og til udstillinger.

 

For hvert foto-shoot udfylder vi en modelkontrakt, hvor vi blandt andet specificerer rammerne for det enkelte shoot, hvor/hvordan billederne må bruges efterfølgende og andre detaljer.

 

Du får en elektronisk kopi af kontrakten på email inden shootet er ovre.

 

Hvis du tænker:

 

"Jeg ved ikke rigtig… det der model virker en smule skræmmende”

 

-så kan jeg sagtens følge dig.

 

Jeg har selv kæmpet meget med decideret kameraskræk så jeg véd hvordan det (kan) føles, men også at det kan overvindes og blive en sjov oplevelse.

 

Vi tager det stille og roligt, i et tempo og et format du er tryg ved, og vi kan nemt starte med noget hvor du har ryggen til kameraet, gemmer ansigtet, har mørke solbriller på eller andet der gør det lettere for dig at komme i gang.

 

Hvis du har en speciel idé er du velkommen til at kontakte mig, og ellers så hold øje med min facebook side, her vil jeg slå det op når jeg søger nye TFP modeller.

Pfluger.dk // Fotograf Zara Pflüger// Tarmvej 160, 6893 Hemmet. // Mail: Zara@Pfluger.dk